• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Verzenden & retourneren


Verzenden

ModeMania.nl is dé online modewinkel ondermode voor zowel heren als dames en kinderen. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt ModeMania.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen wordt u € 4,95 aan verzendkosten (afhankelijk van het gewicht van het pakketje) in rekening gebracht. 

Track & Traceer uw pakket
Als u 24-uur na bestelling op onze hompage in de linker kolom onderaan uw postcode en ordernummer invult kom u op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

Overslag
Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.

Aankomst
Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.

Bestel
De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen

Aflevering
De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.

Terug uit bestelling
Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.

N. in bestelling
Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.


Retourneren
Heeft u zich bedacht. ModeMania.nl biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren naar volgend adres: ModeMania.nl, Meerheide 27, 5521 DZ te Eersel.

Goederen welke door u retourgezonden worden dienen voorzien te zijn van een compleet ingevuld retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

Retourformulier

Niet compleet ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.