• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Kinder Regenlaarzen

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Regenlaarzen jongen

Je kindje beschermen tegen de regen is natuurlijk wat elke ouder graag wilt! In Nederland hebben wij regelmatig te maken met regen weer. Als je kindje naar school loopt of wanneer het buiten aan het spelen is dan komt het op deze dagen regelmatig in aanraking met regen plassen. Wat er daarna gebeurd is vaak voorspelbaar; je kindje gaat spelen met/in deze plassen met alle gevolgen van dien! Je kind heeft daarna namelijk vaak doorweekte schoenen en sokken, waardoor de kans dat het een kou vat toeneemt.. Om de gezondheid van je kind te waarborgen hebben wij van ModeMania.nl ervoor gekozen om ook regenlaarzen voor kinderen in ons assortiment op te nemen. Door het dragen van deze regenlaarzen kinderen voorkom je namelijk dat jouw kindje thuis komt met natte voetjes en zorg je ervoor dat het zich naar hartenlust kan amuseren in de regen. De regenlaarzen kinderen in onze collectie zijn van het merk XQ Footwear. XQ Footwear staat gekend om haar comfortabele, volledig waterdichte kinder regenlaarzen.

Regenlaarzen voor kinderen

Ben jij op zoek naar een nieuw paar regenlaarzen voor kinderen? Of wil jij graag nieuwe regenlaarzen jongen of meisje regenlaarzen? Wij hebben het voor je op ModeMania.nl! De regenlaarzen voor kinderen die wij in ons assortiment hebben zijn van het merk XQ Footwear. De laarzen zijn verkrijgbaar in leuke, felle kleuren zoals geel zodat je kindje ook zo goed mogelijk opvalt wanneer het in de regen aan het spelen is. Ook zijn deze regenlaarzen jongen en andere kinderregenlaarzen beschikbaar met een leuk figuurtje erop, zoals een unicorn (eenhoorn) en een haai. Op deze manier worden zelfs de meest regenachtige dagen een feestje voor jouw kindje door deze laarsjes!

Kinderregenlaarzen

Of je nu op zoek bent naar regenlaarzen jongen of regenlaarzen voor kinderen: bij ModeMania.nl slaag jij gegarandeerd! De laarzen die wij in ons assortiment hebben zijn van het merk XQ Footwear. Wij hebben gekozen om ons enkel op dit merk te richten omdat wij ons erg kunnen vinden in de MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) principes van dit merk. Wij van ModeMania.nl zijn daarom ook bijzonder trots dat wij dit merk mogen vertegenwoordigen op onze webwinkel, en op deze manier de goede MVO waarden die dit bedrijf heeft voor zowel haar productieproces als grondstoffen mogen vertegenwoordigen! Geef je kindje de extra zorg die het verdient en bestel vandaag nog jouw kinderregenlaarzen op ModeMania.nl! Wist je dat we op ModeMania.nl ook Heatkeeper kinder thermokleding en ook de Heatkeeper thermo muts in ons assortiment hebben? Ondek het snel op ModeMania.nl!!