• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Dames Regenlaarzen

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Regen laarzen dames

Nederland staat (helaas) bekend om haar onvoorspelbare weer. De ene dag schijnt de zon, maar de andere dag regen het pijpenstelen. Je wilt jezelf (en je goede kleding/schoenen) natuurlijk graag beschermen tegen regen! Wanneer je tijdens regenachtig weer in plassen loopt en geen goede rubberlaarzen dames draagt dan zul je de gehele dag last hebben van natte voeten. Door het dragen van rubberlaarzen dames voorkom jij nattigheid en kun je de hele dag genieten van droge voeten! Zorg ervoor dat jij het natte, Nederlandse weer aan kan en bestel snel jouw laarzen op ModeMania.nl!

Dames regenlaarzen

Bij ModeMania.nl hebben wij verschillende rubberen laarzen dames in ons assortiment. Alle laarzen zijn gemaakt van rubber, zodat een goede waterdichtheid gegarandeerd wordt! Je zult dus, tijdens het dragen van deze laarzen, niet meer bang hoeven te zijn voor natte voeten! De laarzen zijn van het merk XQ Footwear. XQ regenlaarzen staan bekend als erg duurzaam; dit komt zowel door de materialen die gebruikt worden voor de vervaardiging als door de manier hoe zij met de mens tijdens de productie omgaan. Het rubber dat gebruikt wordt is op een eerlijke manier verkregen, en het bedrijf hecht een grote waarde aan sociaal verantwoord ondernemen, zodat er geen enkel persoon benadeeld wordt bij de productie van de laarzen! Deze manier van ondernemen spreekt ons van ModeMania.nl erg aan. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend de laarzen van XQ Footwear in ons assortiment te behouden.

Zwarte regenlaarzen dames

Ons assortiment regenlaarzen dames bestaat uit de laarzen van XQ Footwear. Deze laarzen zijn gemaakt volgens het principe maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij van ModeMania.nl zijn bijzonder trots op het feit dat wij met een bedrijf als XQ Footwear in zee mogen gaan! De zwarte regenlaarzen dames zijn net zoals de regenlaarzen panterprint volledige rubberlaarzen dames. De reden dat er voor rubber gekozen is, is omdat XQ footwear graag een volledige waterdichtheid garandeert! Je zult tijdens het dragen van deze laarzen dus geen last meer hebben van vochtige voeten! In de collectie van XQ zijn ook regenlaarzen panterprint vertegenwoordigd. Met deze panterprint regenlaarzen ben jij verzekerd van een origineel paar laarzen en weet je daarnaast ook altijd zeker dat dit jouw laarzen zijn! Maak je panter-outfit compleet met de regenlaarzen panterprint van XQ footwear! Tijdens de wintermaanden kan het natuurlijk bijzonder koud worden. Wij van ModeMania hebben voor jou de perfecte tools om de winter door te komen! Bestel vandaag nog jouw Heatkeeper thermokleding en Heatkeeper thermo muts op ModeMania.nl! Bij ModeMania.nl geldt zoals altijd; vandaag besteld = snel in huis!