• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Heat Keeper

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

96 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

96 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heatkeeper

Denk je aan thermokleding? Dan denk je aan Heatkeeper! Het merk Heatkeeper staat bekend om haar hoog kwalitatieve, zacht aanvoelende thermokleding! Wil jij jezelf optimaal voorbereiden voor de wintersport, wil je je graag voorbereiden op een koude winter of heb jij het snel koud? Ga dan samen met Heatkeeper de strijd aan tegen de kou!

Heatkeeper handschoenen

Door het dragen van Heatkeeper handschoenen is de warmte gegarandeerd! Er zijn verschillende handschoenen van Heatkeeper in ons assortiment. Heatkeeper thermo handschoenen zorgen voor een extra isolerende laag zodat jij de gehele dag zonder koude handen hebt! Het werken met materialen is dankzij het dragen van deze handschoenen ook nog goed mogelijk omdat alle vijf de vingers nog goed te gebruiken zijn. In ons assortiment hebben wij ook nog Heatkeeper handschoenen met I-touch. I-touch is een speciale laag die op de vingertoppen is aangebracht waardoor jij zonder problemen touch apparaten, zoals je telefoon, kunt blijven bedienen zonder dat jij hiervoor je handschoenen moet uitdoen. Op deze manier blijven warme handen gegarandeerd! Naast deze handige Heatkeeper thermo handschoenen hebben wij onder andere ook wanten in ons assortiment. Deze Heat Keeper wanten zijn natuurlijk vanzelfsprekend al warmer dan normale handschoenen: de vingers zitten immers kort naast elkaar en warmen elkaar als het ware op. Waarin Heatkeeper zich onderscheidt, is dat deze wanten thermisch geïsoleerd zijn. Vanaf nu zul je geen last meer hebben van koude handen!

Heatkeeper sokken

Naast handschoenen en wanten heeft het merk Heatkeeper ook nog sokken in haar assortiment. Ook met deze sokken onderscheiden ze zich van alle overige winter(sport) merken. De Heatkeeper sokken zijn namelijk gemaakt van een zacht materiaal, en zorgen daarnaast voor een erg comfortabele demping en pasvorm. Door de vooruitstrevende technologieën van Heatkeeper wordt ontstane lichaamswarmte vastgehouden en eventuele transpiratie afgevoerd. Dankzij deze technologie kun jij de gehele dag blijven genieten van jouw Heatkeeper!

Heatkeeper muts

Een Heatkeeper muts is wat dat jij nodig hebt tijdens de winter! Deze thermische muts zorgt er allereerst voor dat jij nooit meer last zult hebben van een koud hoofd doordat jouw lichaamswarmte blijft vastgehouden. Ook zal eventuele transpiratie worden voorkomen door de hoge technologische eigenschappen waaruit deze muts bestaat. Bij jouw thermokleding horen natuurlijk ook goede, warme handschoenen..Wij van ModeMania adviseren hiervoor de Heatkeeper thermo handschoenen. Ook voor skisokken ben je bij ModeMania.nl aam het goede adres. Bestel je Heatkeeper thermo sokken op ModeMania.nl!