• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Cavello

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Cavello Boxershorts

Het Nederlandse kledingmerk  Cavello is opgericht in 1992. In de beginjaren richtte het merk zich vooral op sportkleding. Sinds 2008 ligt de focus op herenondergoed. Sindsdien brengt het merk elk seizoen een nieuwe collectie boxershorts uit met de nieuwste modekleuren en printen. Zo heeft de collectie verschillende Cavello boxershorts in de warme tinten grijs en oranje. De boxershorts zijn gemaakt van stevig en comfortabel materiaal. Door haar achtergrond als sportmerk weet Cavello als geen ander hoe een gemakkelijk zittend kledingstuk gemaakt moet worden. Cavello combineert comfort met mode en de Cavello boxershort is dan ook een onmisbaar kledingstuk voor de jonge hippe man. 

Cavello verpakking & Design

Net zoals de meeste ondermodemerken verkoopt Cavello haar boxershorts in 2-packs. In de winkel kost zo’n 2-pack al snel dertig euro maar op Modemania koop je de nieuwe collectie vanaf € 19,50 per 2-pack. De oude collectie wordt door Modemania aangeboden vanaf de lage prijs van € 12,50. De meeste 2-packs bevatten een unigekleurde boxershort en een boxershort met een print. De boxershort met print heeft als basiskleur dezelfde kleur als de unigekleurde boxershort. De boxershorts hebben een brede elastische band waarin de merknaam Cavello staat ingeweven. Onderaan de linkerpijp van iedere boxershort staat het logo van Cavello. De boxershort bestaat voor 95 % uit katoen en voor 5 % uit elastane.  

Thomas Dekker

Ondanks dat Cavello tegenwoordig een gerespecteerd ondermodemerk is, blijft de knipoog met de sport aanwezig. Wielrenner Thomas Dekker is sinds een tijdje het gezicht van Cavello. Thomas Dekker maakte een moeilijke periode mee nadat hij was betrapt op doping, maar hij gaf niet op en ging opnieuw aan de slag. Cavello identificeert zich met deze wielrenner omdat het merk ook een mindere periode kende. Met de introductie van herenondermode heeft Cavello zichzelf opnieuw op de kaart gezet. Anno 2012 is Cavello niet meer weg te denken uit de Nederlandse ondermodewinkels.

Cavello Boxershorts op Modemania

Modemania heeft een ruim assortiment aan Cavello boxershorts. Enkele kleuren zijn ook te bestellen in het trunk-model. De boxershorts worden aangeboden in de maten S t/m XL. Niet alleen de nieuwe collectie wordt op Modemania scherp geprijsd aangeboden. Ook boxershorts van voorgaande seizoenen kun je goedkoop kopen op Modemania.