• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Thermokleding Heren

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Thermokleding Heren

Ben jij op zoek naar een thermoshirt heren, of misschien juist een thermolegging? Zoek dan niet verder! Bij modemania.nl hebben wij een groot assortiment van thermo ondergoed voor heren! Thermo ondergoed is de essentiële bondigheid voor jouw winter! Of je nu op zoek bent naar een thermolegging heren of een thermo shirt heren, óf misschien wel een complete thermoset voor heren; bij modemania.nl hebben wij het voor je!

Thermo ondergoed heren

Iedere man kent het gevoel wel; of dit nu op de skipiste is, of tijdens een strenge Nederlandse winter, extreme kou. Dit is een erg onprettig en zelfs (uit onderzoek gebleken) onveilig gevoel! Dit onderzoek stelt namelijk dat wanneer een lichaam afkoelt vanaf de gebruikelijke lichaamstemperatuur van 37,2 graden tot minder dan 35,4 graden de spieren en zelfs het hart en de longen minder goed functioneren. Het is dus, los van het algehele comfort, ook van belang voor je eigen veiligheid om ervoor te zorgen dat je lichaam tijdens de koudste winterdagen verwarmd te houden. Door het dragen van thermokleding (thermolegging en/of thermoshirt heren) kan dit voorkomen worden!

Thermoshirt heren

Het is dus van essentieel belang om te zorgen voor een warm lichaam tijdens koude winterdagen. Maar omdat ook de spieren bij een afgekoeld lichaam minder goed functioneren kan dit erg gevaarlijk zijn tijdens het afdalen van een skipiste. Wij hebben in ons algehele thermokleding assortiment voor heren naast thermoshirt heren ook thermosets voor heren beschikbaar. Met deze thermoset ben jij de hele wintersportvakantie voorzien van schone thermokleding! Naast deze thermosets kun je bij modemania.nl ook terecht voor een thermo shirt heren, thermolegging heren en thermoshirt heren lange mouw.

Heatkeeper thermokleding heren

Bij Modemania.nl staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om alleen met de beste leveranciers van thermo kleding in zee te gaan; alleen het beste is voor onze klanten goed genoeg. Thermokleding merk Heatkeeper levert thermokleding die gemaakt is van een erg comfortabel zittende, zachte stof die daarnaast ook nog een ademende en sneldrogende technologie bezit. Dit houdt in dat jij tijdens het dragen van jouw thermo shirt heren, thermolegging heren, thermoset heren en thermoshirt heren lange mouw nooit meer last zult hebben van kou (omdat deze stof ervoor zorgt dat lichaamswarmte in jouw thermo ondergoed heren wordt vastgehouden) en ook niet meer van extreme warmte (omdat deze stof daarnaast ook zorgt voor het voorkomen van transpiratie in jouw thermoshirt heren en algehele thermokleding heren). Wij hebben ook Heatkeeper thermo mutsen en thermo handschoenen in ons assortiment.