• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Nekwarmers

Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Nekwarmers

Tijd om op pad te gaan, het is al koud, om te voorkomen dat je het erg koud krijgt hebben wij Thermo Nekwarmers die de wind en kou tegen houden. Ze passen dicht om de nek heen daardoor houden ze je warm, dankzij de hoogwaardige materialen en goede TOG waarden blijf je lekker warm. De fleece is zacht op de huid en met de softshell stof houd het ook de regen buiten. De nekwarmer is goed te gebruiken wanneer je op de fiets door weer en wind moet. Als je van de snelste piste glijd of als je op de motor zit. Een thermo nekwarmer is extra warm en bedoeld voor lage temperaturen.

TOG waarden voor nekwarmer wintersport

Een TOG waarden is een manier om te meten hoe goed iets de warmte binnen houd hoe lage hoe minder goed het is om warmte vast te houden, fijn voor in de zomer. Zit je in de winter of sta je op de piste dan is een hoge TOG waarde fijn de schaal loopt van 0-4 onze nekwarmer termo zijn geschikt voor de winter. Zo blijf jij lekker warm op de piste, fiets of motor.

Anatomische Vormgegeven Nekwarmers

Onze nekwarmers zijn anatomisch vormgegeven dat betekent dat de nekwarmers de contouren van je nek volgen en hem op die manier beter kunnen beschermen. Door te letten op de vorm van je nek sluit de nekwarmer beter aan op je jas. De nekwarmer is gemaakt van een stuk, het is dus net een Sjaal alleen dan rond, voor koude temperaturen zijn ondershirt ook handig. Voor je muts en Handschoenen kun je ook bij ons terecht. Die zijn cruciaal voor een koude dag ook het werken in laagjes is handig denk aan goede Sokken zoals Skisokken, of wandelsokken. Thermokleding als Basislaag en een goede set Onderbroeken zorgen er allemaal voor dat jij kunt shinen als je naar buiten gaat in koude temperaturen.

Heb je vragen over nekwarmers?

Je kunt bij ons altijd contact opnemen via de mail, maar wij hebben ook een live chat functie die tijdens kantooruren snel beantwoordt, wordt. Dan kun je direct met vragen daar terecht en krijg je antwoordt van onze medewerkers. Natuurlijk kun je ook bellen met ons dat krijg je een echt mens aan de lijn, zo word je optimaal geholpen om de beste nekwarmer te kunnen vinden of het nu voor Wintersport, fietsen of op de motor is bedoeld.