• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Nekwarmers

Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Nekwarmer

Tijd om op pad te gaan, het is al koud, om te voorkomen dat je het erg koud krijgt hebben wij fleece nekwarmers die de wind en kou tegen houden in ons assortiment op onze webshop ModeMania.nl. Deze thermo nekwarmer past dicht om de nek heen daardoor houdt deze je warm, dankzij de hoogwaardige materialen en goede TOG waarden. Een warme nek gegarandeerd! De fleece waaruit deze nekwarmer bestaat is zacht voor de huid, en voelt daardor ook erg comfortabel aan. De softshell stof waaruit deze nekwarmer bestaat houdt ook vocht, zoals regen, buiten. Om deze reden is deze nekwarmer ook geschikt als nekwarmer ski. De nekwarmer is daarnaast ook goed te gebruiken wanneer je op de fiets door weer en wind moet, of als nekwarmer hardlopenx . Als je van de snelste piste glijd of als je op de motor zit. Een thermo nekwarmer is extra warm en bedoeld voor lage temperaturen. Ons assortiment nekwarmers bestaat uit nekwarmer heren en nekwarmer dames.

TOG waarden voor nekwarmer wintersport

Een TOG waarden is een manier om te meten hoe goed iets de warmte binnen houdt, hoe lager hoe minder goed het is om warmte vast te houden, ook erg fijn voor het gebruik in de zomer. Bevind je je in winters weer of sta je zelfs op de piste? Dan is een hoge TOG waarde fijn! Zowel onze nekwarmer heren als onze nekwarmer dames zijn te gebruiken als nekwarmer ski. Al onze nekwarmers in ons assortiment zijn fleece nekwarmers met een hoge zoals hierboven beschreven TOG waarde.

Anatomische Vormgegeven Nekwarmers

Onze nekwarmers zijn anatomisch vormgegeven dat betekent dat de nekwarmers de contouren van je nek volgen en hem op die manier beter kunnen beschermen. Door te letten op de vorm van je nek sluit de nekwarmer beter aan op je jas. De nekwarmer is gemaakt van een stuk, het is dus net een Sjaal alleen dan rond, voor koude temperaturen is de Heatkeeper thermokleding uitermate geschikt.Voor je muts en Handschoenen kun je ook bij ons terecht. Die zijn cruciaal voor een koude dag ook het werken in laagjes is handig denk aan goede Sokken zoals Skisokken, of wandelsokken. Thermokleding als Basislaag en een goede set Onderbroeken zorgen er allemaal voor dat jij er goed en modebewust bijloopt als je naar buiten gaat in de koudste temperaturen.

Heatkeeper nekwarmer

Een nekwarmer van het welbekende merk Heatkeeper is een must have voor de winter. Deze Heatkeeper nekwarmer is gemaakt van een fleece materiaal dat ervoor zorgt dat jouw nek dankzij het dragen van deze fleece nekwarmer warm blijft. Ook voor de kids hebben wij bij modemania.nl een nekwarmer kinderen in het assortiment, zodat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je kindje misschien een koude nek heeft tijdens het doen van winterse activiteiten.

Heb je vragen over nekwarmers?

Je kunt bij ons altijd contact opnemen via de mail, maar wij hebben ook een live chat functie die tijdens kantooruren snel beantwoordt wordt. Bij onze klantenservice kun je direct terecht met alle mogelijke vragen betreffende onze producten en ontvang je snel een reactie van één van onze deskundige medewerkers. Natuurlijk kun je de klantenservice ook telefonisch bereiken zodat de vraag direct behandeld kan worden. Wij van ModeMania zorgen ervoor dat jij de beste/voor jou meest geschikte nekwarmer kan vinden of het nu voor de wintersport, winterse fietstochten of voor gebruik tijdens het motorrijden bedoeld is.