• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Handschoenen

  1. Verwijder Dit Item Geslacht: Kinderen
Geslacht
Merk
Maat
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

7 Artikel(en)

Thermo Handschoenen

Wanneer je naar buiten gaat tijdens de winter lijkt het soms wel alsof je vingers van je handen afvriezen. Daar is maar een oplossing voor; je hebt thermo handschoenen nodig. Houd je handen warm met de thermo handschoenen die wij bij ModeMania in ons assortiment hebben. Wij bieden zowel thermo handschoenen dames als thermo handschoenen heren aan. Deze handschoenen zijn geschikt voor wanneer je een stukje gaat fietsen of zelfs voor het gebruik tijdens de wintersport. Thermo handschoenen zijn namelijk ook erg goede wintersport handschoenen. Het dragen van goede handschoenen thermo of thermo wanten voorkomt namelijk dat je handen verkrampen van de kou. Elke thermohandschoen in ons assortiment is gemaakt van een materiaal dat voorkomt dat je handen zweterig worden, maar houden je handen dankzij hoogstaande technologieën wel comfortabel warm.

Thermo handschoenen dames

Door goed te letten op de vorm van de hand hebben onze thermo handschoenen heren iets meer ruimte dan de unisex varianten. Het voordeel daarvan is dat deze thermo handschoenen evenals de thermo handschoenen dames beter op hand en polsen aansluiten; zo geniet je dus van een betere isolatie. Door deze thermo handschoenen zijn warme handen vanaf nu gegarandeerd!

Dankzij de dubbele laag stof waaruit deze handschoenen bestaan wordt opgebouwde lichaamswarmte in de handschoenen opgevangen. Hierdoor blijven je handen tijdens het doen van een inspanning voor een geruime tijd warm. Onze thermo handschoenen hebben een reflecterend logo, wat als bijkomstige handigheid kan dienen wanneer je bijvoorbeeld tijdens een donkere winterdag een fiets of scooter bestuurt. Wel zo veilig!

Handschoenen met Touchscreen Functie

Heb je wel vaker dat je appjes ontvangt of de telefoon op moet nemen? Dan zijn touchscreen handschoenen een ontzettend fijne aanvulling. Je hoeft je handschoenen dan dus niet steeds uit te doen om te appen, bellen video’s te kijken en alle andere zaken waarvoor je je telefoon nodig hebt. Zo blijven je handen warm omdat je de handschoenen niet elke keer uit hoeft te trekken. Een echte aanrader voor iedereen die graag de flexibiliteit houdt die de telefoon biedt en toch warme handen wilt in de koude wintermaanden.

Wintersport handschoenen en TOG Waarden

Als je op wintersport gaat dan wil graag de gehele dag warme handen hebben; niet enkel wanneer je in de skihut pauzeert om even bij te komen na een zware piste. Op onze website rangschikken wij de handschoenen in TOG waarden waarbij de vuistregel is dat hoe hoger de TOG waarde van je wintersport handschoenen is hoe kouder de omgeving kan zijn, en hoe warmer de wintersport handschoenen zijn. Kies voor koude temperaturen dus voor een hogere TOG waarden.

Heatkeeper handschoenen

Heatkeeper handschoenen zijn marktleidend op het gebied van thermo handschoenen. Wanneer je Heatkeeper thermo handschoenen draagt, kun je ervan verzekerd zijn dat je de gehele dag warme handen hebt. Of je nu aan het sporten, aan het wandelen of gewoon aan het werk bent, met de Heatkeeper handschoenen ben je verzekerd van een hele dag vol warmte! De Heatkeeper thermo handschoenen zorgen ervoor dat lichaamswarmte wordt vastgehouden, zodat jij het nooit meer koude vingers en handen zult hebben tijdens het dragen van deze thermo handschoenen!

Thermo wanten

Ons assortiment thermo handschoenen bestaat ook uit thermo wanten. Wanten staan natuurlijk al erom bekend dat deze er normaliter voor zorgen dat je handen warmer zijn dan tijdens het dragen van een normale wintersport handschoen. Je vingers zitten immers dicht tegen elkaar, wat zorgt voor warmte. Heatkeeper handschoenen staan op de wintersportmarkt bekend om de erg goede thermo isolatie die deze bieden, dus zijn een must have voor jouw wintersportvakantie! Omdat wij van Modemania.nl ons ervan bewust zijn dat jij graag de gehele skidag warme handen wilt, hebben wij thermo wanten in ons assortiment. Nooit meer koude handen door dankzij de Heatkeeper thermo wanten!

Heb je nog vragen over Handschoen

Neem contact op met onze support afdeling, wij zijn te bereiken via, Live Chat, Mail en natuurlijk telefonisch beantwoorden wij je vragen graag! Wij hebben op ModeMania ook nog andere wintersport producten in ons assortiment zoals Heatkeeper thermo muts, Heatkeeper thermokleding en Heatkeeper nekwarmer.