• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Handschoenen

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Wintersport Handschoenen

Wanneer je naar buiten gaat en het is koud dan heb handschoenen nodig. Houd je handen warm met de thermo handschoenen in ons assortiment of je nu een stukje gaat fietsen of dat je van de bergen glijd, goede handschoen voorkomen dat je handen verkrampen van de kou. Onze winterhandschoenen voorkomen dat je handen zweterig worden, maar wel lekker warm.

Handschoenen Heren

Door goed te letten op de vorm van de hand hebben onze heren handschoenen iets meer ruimte dan de unisex varianten daardoor sluit hij beter op hand en polsen aan. Zo blijven je handen lekker warm.

Dankzij de dubbele laag stof blijft lucht mooi stilstaan en dat betekent dat de lucht opwarmt tijdens de activiteit, en houd je handen warm voor een langere tijd. Onze handschoenen hebben een reflecterend logo handig als je op de fiets zit tijdens de winter en af wilt slaan zo ziet iedereen waar je heen gaat.

Handschoenen met Touchscreen Functie

Heb je wel vaker dat je appjes ontvangt of de telefoon op moet nemen? Dan zijn touchscreen handschoenen een ontzettend fijne optie. Je hoeft je handschoenen dan dus niet uit te doen om te appen, bellen video’s te kijken en alle andere dingen die je op je telefoon doet. Zo blijven je handen warm omdat je de handschoenen niet elke keer uit hoeft te trekken. Een echte aanrader voor iedereen die graag de flexibiliteit houd die de telefoon biedt en toch warme handen wilt in de koude wintermaanden.

Wintersport handschoenen en TOG Waarden

Als je op wintersport gaat dan wil je warme handen hebben, niet alleen als je in het café zit om even wat te eten. Op onze website meten wij de handschoenen in TOG waarden waarbij de lagere waarden warmere temperaturen fijn vinden. Hoe hoger de TOG waarden hoe kouder de omgeving kan zijn, en hoe warmer de wintersport handschoenen zijn. Kies voor koude temperaturen dus voor een hogere TOG waarden.

Maak je wintersportoutfit compleet

Naast goede wintersport handschoenen is het van belang dat je gekleed gaat in laagjes, daarmee begin je met het ondergoed, de Onderbroeken voor heren en Dames, dan moet je de juiste Sokken kiezen, ga je skiën let dan op dat je de juiste Skisokken kiest. Thermokleding mag niet ontbreken, al gedacht aan een nekwarmer en een goede muts of sjaal?

Heb je nog vragen over Handschoen

Neem contact op met onze support afdeling, wij zijn te bereiken via, Live Chat, Mail en natuurlijk telefonisch wij beantwoorden je vragen graag!