• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Sporttassen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een goede sporttas is een pre voor iedere sport!

Wanneer u gaat sporten komt een sporttas altijd handig van pas. In een sporttas kunt u bijvoorbeeld handig een handdoekje, een bidon en uw sportschoenen in kwijt. Het is eigenlijk voor iedere sport wel een pre om een sporttas te hebben. Vooral als u een sport doet waar bijvoorbeeld een racket, ballen of andere attributen aan te pas komen. Modemania.nl begrijpt dat u niet te veel kwijt wil zijn bij de aankoop van sporttassen, het sporten zelf is namelijk al duur genoeg! Daarom slaagt u bij ons super voordelig voor mooie en goede kwaliteit sporttassen. Op Modemania.nl vindt u een sporttas van onder andere het bekende merk Brunotti. Bekijk snel het sporttassen aanbod!

Verschillende sporttassen

Voor iedereen is het weer anders welk formaat en soort sporttas weer handig is. Op Modamania.nl vindt u twee uitvoeringen van sporttassen:

  • 1. De ‘gewone’ sporttas. Dit is een sporttas zoals we hem kennen, lekker groot met twee korte hengels en een lang hengels eraan. Deze tas is ideaal om mee te nemen naar het voetbalveld of hockeyveld. Maar ook om mee te nemen op vakantie, hij is lekker ruim en u kunt er veel spullen in kwijt.
  • 2. De trolley sporttas. Dit is een trolley gemaakt van het zelfde stof als de ‘gewone’ sporttas. Deze is zeer handig mee te nemen door de wieltjes die onder aan deze sporttas bevestigd zijn. Bent u coach van een team en moet u veel mee nemen op een handige manier? Dan is dit de ideale tas. Gaat u op reis? Ook dan is dit een ideale reistas!

Profiteer van de voordelen op Modemania.nl

Wanneer u sporttassen shopt op Modemania.nl profiteert u van een aantal voordelen. Zo leveren wij snel en geniet u van een 100% service. Daarnaast kunt u naast sporttassen nog veel meer shoppen bij ons, zoals ondergoed, gewone kleding maar ook sportkleding.

Zo zijn er nog veel meer voordelen te ontdekken, zoek de beste sporttas uit op Modemania.nl en bestel het vandaag nog!