• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

XQ

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

23 Artikel(en)

XQ Footwear

Het merk XQ is in 2010 opgericht in Nederland. Het merk XQ Footwear staat gekend om haar comfortabele producten met een stijlvol design en vrolijke prints. Dagelijks worden er nieuwe ontwerpen ontworpen door de stylisten die er alles aan doen om duizenden consumenten in Europa te verrassen. Alle deze producten worden met aandacht ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd.

XQ slippers

Of je nu op zoek bent naar XQ regenlaarzen of XQ slippers dames; het merk heeft altijd iets wat bij jou past! De collectie van XQ Footwear wordt namelijk voortdurend aangepast en uitgebreid zodat jij altijd verrast kunt en zal worden! Het footwear assortiment bestaat onder andere uit XQ teenslippers, XQ laarzen en regenlaarzen. Bij het vervaardigen van de collectie wordt er grote aandacht geschonken aan het draagcomfort maar ook aan de duurzaamheid. Dit is terug te zien aan zowel de materialen waarvan de producten gemaakt zijn als aan het productieproces. Alle leveranciers van productiemiddelen aan XQ Footwear worden door het bedrijf gecontroleerd op sociaal verantwoord ondernemen, waarbij er zowel naar het welzijn van het productiepersoneel als naar de herkomst van grondstoffen gekeken wordt. Door het dragen van producten van XQ Footwear, zoals de XQ regenlaarzen of XQ slippers weet je het zeker; je product heeft naast een positieve bijdrage aan jouw garderobe ook mogen genieten van een positieve weg daar naartoe!

XQ regenlaarzen

Naast XQ teenslippers heeft het merk ook XQ laarzen. De regenlaarzen zijn voorzien leuke patronen zoals een puma print. Een saaie regenachtige dag is door het dragen van deze XQ regenlaarzen nooit meer hetzelfde! Breng kleur in je dag met deze laarzen!

XQ Teenslippers

XQ Footwear staat bekend om hoge kwalitatieve producten, maar ook om teenslippers! De XQ slippers dames zijn verkrijgbaar in een aantal originele prints, waardoor jij verzekerd bent van het feit dat jij de leukste slippers van jouw vriendengroep hebt!

XQ Laarzen

De winter in Nederland staat bekend als koud, en vooral erg nat! Het is daarom verstandig als je jezelf hier optimaal op voorbereid met laarzen, zodat jij deze winter doorkomt zonder natte voeten! Het is daarnaast ook erg verstandig om jezelf en je lichaam te beschermen tegen kou! Dit kan bijvoorbeeld met de Heatkeeper Thermokleding (https://www.modemania.nl/sportkleding/merken/heatkeeper.html) en Head Skisokken (https://www.modemania.nl/sokken/skisokken.html), te bestellen op Modemania.nl!