• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Xtreme Sockswear

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

78 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

78 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Xtreme Sockswear

Sporten is goed voor je, om goed te kunnen sporten is het van belang dat de juiste spullen hebt voor de juiste sport. Xtreme Sockswear hebben sokken speciaal ontwikkeld voor het skiën. Echt goede Skisokken van Xtreme Sockswear, door met een team designers naar de voet en de sok te kijken zijn zij tot een ontdekking gekomen hoe zij de sokken nog beter kunnen maken. De sokken zijn gevormd naar de vorm van de voet, zonder naad bij de voet en een sok speciaal gemaakt voor links en rechts. Ook door te werken met de beste materialen blijven je voeten warm tijdens het skiën.

Duurzaamheid van Xtreme Sockswear

De skisokken van Xtreme Sockswear worden zo duurzaam mogelijk gemaakt en Xtreme Sockswear is continu bezig met het verbeteren van de duurzaamheid. Ook door gebruik te maken van merino wol kunnen ze twee vliegen in één klap. Duurzaamheid en Kwaliteit. Merino wol is zeer zacht en stevig, het transporteert vocht makkelijk van je voeten af en houd je voeten lekker warm. De wol heeft ook een antibacteriële functie waardoor je sokken minder snel gaan stinken.

Thermolite Stof gebruikt in Xtreme Sockswear Skisokken

Een speciaal ontwikkelde vezel die lucht vasthoud en vocht transporteert, de skisokken van Xtreme Sockswear hebben deze vezel geïntegreerd dat betekent dat de sokken 50 % sneller drogen dan katoen, dat voelt lekker.

Xtreme Sockswear Skisokken

Goed skisokken verminderen drukpunten op de voet en schenen waardoor je beter in staat bent om te skiën, door de sokken dikker te maken op specifieke punten verminder je de last. De Xtreme Sockswear Skisokken blijven dicht op de huid en op de schoen. Het isoleert de voet en houd de voeten droog, zo blijft je ski avontuur dagen duren. Meer baselayers nodig zoals thermokleding. Ook het juiste ondergoed helpt bij de prestatie zoals onderbroeken die alles op zijn plaats houden en schuren voorkomen.

Op zoek naar andere Skisokken?

Bekijk al onze skisokken van hoogwaardige merken zoals:

Vragen over Xtreme Sockswear Skisokken

Zijn er problemen of vragen over bijvoorbeeld Xtreme Sockswear skisokken? Wij hebben een live chat waar je direct met je vragen terecht kan. Een van onze medewerkers helpt je dan met alle vragen, ze reageren zo snel mogelijk. Voor goed advies en tips en tricks kun je er terecht. Ook kun je ons via de mail of telefonisch bereiken.