• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Puma Hoge sokken

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

38 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

38 Artikel(en)

Puma lange sokken

Puma hoge sokken zijn sokken met een hoge cut dat betekent dat het sokken zijn die langer van formaat zijn, de Puma hoge sokken zijn ideale sport sokken. Ze zorgen er voor dat zelfs de hoogste schoenen niet gaan schuren. Zo behoud je de meeste bewegingsvrijheid. Jij gaat de wedstrijd winnen! Ook als je niet de wedstrijd gaat spelen zijn het ideale casual sokken die je makkelijk onder elke outfit kan doen. De hoge sokken van Puma hebben wij ook met gave patronen, maar ook de klassieke neutralere sokken bieden wij je graag aan. Op zoek naar alle sokken van Puma?

Puma lange sokken voor heren

Puma heeft speciale hoge sokken voor heren deze hebben het voordeel dat ze aan de voet van mannen zijn gezet. Dat betekent dat gekeken is naar hoe de mannelijke voet in tegenstelling tot de vrouwelijke voet is, zo passen de hoge sokken van Puma perfect bij jouw heren voet. De samenstelling van materialen zorgt voor goed vochttransport wat weer betekend dat je voeten droger blijven en daardoor ben je beter in staat om de prestatie te leven die van je verwacht wordt. Ook hebben de lange heren sokken van Puma gave patronen en iconen met als kroon natuurlijk het fenomenale logo van Puma er op.

Puma hoge sokken dames

Lange sokken voor dames van Puma, de dames onder ons verdienen goed hoge sokken match het aan je outfit en maak hem helemaal compleet. Over de sok is nagedacht zodat de hoge sok van Puma niet afglijd, mooi om de voet zit en jou doet shinen wanneer je hem kan showen. Ook hebben de lange dames sokken het prachtige logo van Puma en is nagedacht over de designs die op de sok staan zo worden het snel jouw favoriete sokken! Naast sokken hebben wij ook goede BH’s en spullen wanneer je gaat sporten zoals Sportshirts.

Puma Classic Sokken

In ons assortiment zitten ook de echt Puma classic sokken, dat betekent dat je in de sokken kunt gaan staan van de miljoenen mensen die deze sokken ook hebben gedragen. Een fantastisch model. Een het is niets voor niet de Klassieker geworden, de sokken gaan jarenlang mee en helpen je met je prestaties die je wilt gaan doen, of het nu op de tennisbaan is of gewoon wanneer je over straat loopt om je outfit te kunnen showen. De klassieker valt meteen op!

Heb je vragen over lange of hoge sokken van Puma? of de classic sokken?

Onze klantenservice staan voor jou klaar zij zijn te bereiken via, de live chat, mail en de telefoon, chat, mail of bel met al je vragen en wij beantwoorden ze graag!