• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Hardloopsokken

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

42 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

42 Artikel(en)

Hardloopsokken

Sokken gemaakt voor het hardlopen, het spreekt zo voor zich, maar toch is meer dan alleen een sok die er mooi uit ziet, of dat hij lekker zit. De hardloopsokken zijn namelijk niet zo maar een sok, de sokken zijn vanaf de grond ontworpen om jou te helpen bij het hardlopen, jij wil jouw doelen bereiken, het gaat je lukken met hardloopsokken. Dit heeft een aantal reden, waarom zijn speciale sokken beter dan de standaard katoenen sokken, dit heeft alles te maken met de activiteit en de mate van beweging. Ben je actief aan het sporten, dan is de kans groot dat je voeten beginnen te zweten, dankzij het zweet proces koel je wel eens waar af, maar je voeten worden ook dikker en je hebt veel sneller kans op blaren. Daarom wil je voor intensieve activiteiten goede specialistische sokken, die dikker zijn op de plekken waar je anders snel blaren krijgt. De hardloopsokken hebben ook zulke fantastische kwaliteiten. Namelijk de sokken zijn dikker gemaakt op de plekken waar de kans groot is wanneer je aan het rennen bent. Ook in de compositie van de stof is nagedacht over de manier waarom je kiest voor Hardloopsokken in tegenstelling tot gewone sokken. De stof bevat allerlei handige snufjes zoals het koelende effect waardoor je voeten minder snel gaan zweten en misschien nog wel belangrijker is het wikkende effect dat de stof heeft waardoor jouw voeten langer droog blijven.

Hardloopsokken Dames

Voor de damesvoet hebben wij hardloopsokken, wat betekent het nu dat sokken speciaal gemaakt zijn voor de damesvoet, vrouwen voeten zijn over het algemeen smaller van stuk, ook zijn de voeten vaker minder groot. Ook op de voet structuur is gelet bij het ontwerpen van de ideale hardloopsok voor dames. Om jouw doelen te bereiken mag je ook echt wel hulp middelen gebruiken, kies daarom voor goede hardloopsokken.

Hardloopsokken Heren

Voor de mannen is de keuze voor een sok een van welke je leuk vind, de sokken passen je allemaal als je hem in je eigen maat koopt natuurlijk. De sokken zijn in kous formaat en in lage formaat beschikbaar. Kies daarom degene die het best bij jouw past, of het nu het voetbal veld op en af rennen is of je eigen hardloopdoelen. De juiste sok hebben wij voor jou!

Compressie Hardloopsokken

Compressiekousen Hardloopsokken dit soort sokken helpen bij bloedsomloop waardoor je minder last hebt van verzuring, dat is weer handig zodat je veel minder spierpijn hebt na het hardlopen, handig als je veel sport of juist net begint. Zo kun je meer trainen en minder last hebben van spierpijn. Compressiekousen voor het Lopen wordt voornamelijk gebruikt om je te helpen wanneer je hart niet zo goed meer klopt of wanneer je naar hoger gelegen gebieden gaat, om het bloed beter door te laten stromen.

Hardloopsokken zijn te matchen met…

Nu je de juiste hardloopsokken hebt gevonden kun je nieuwe aanwinst matchen met sport Boxershorts, dankzij het verhoogde niveau elastaan blijft alles zitten waar het hoort. Voor de dames hebben wij een vergelijkbaar iets, de Sport-bh's die helpen je om alles op zijn plek te laten houden. Ook voor de juiste leggings ben je bij ons aan het juiste adres!

Contact

Neem contact met ons op wanneer je vragen hebt over de hardloopsokken of compressie hardloopsokken. Via verschillende wegen zijn wij bereikbaar, namelijk via de Live Chat, Mail en Telefonisch. Via de Telefoon neemt een collega de telefoon op en helpt je graag door je problemen heen.