• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Fitness sokken

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Fitness Sokken

Fitness sokken zijn ontwikkeld voor iedereen die graag wilt fitnessen naar het volgend level wilt brengen. Er was een behoefte aan betere sokken die jou helpen bij het fitnessen in tegenstelling tot tegenwerken. Dat komt omdat de grootste vijand tijdens het sporten niet de conditie is, maar zweet en specifiek voeten die zweten, dat zorgt voor meer wrijving waardoor je voeten sneller moe zijn, sneller blaren ontstaan en nog meer van dat soort narigheid. Daarom zijn de fitness sokken ontwikkeld zodat jij optimaal kan fitnessen.

Fitness sokken Heren

Fitness sokken voor mannen zijn verkrijgbaar in het zwart en het wit. Ideaal dankzij de honingraatstructuur kunnen je voeten goed ademen, daardoor kun jij makkelijker op topniveau sporten. Behaal je fitness doelen en ga er voor!

Fitness sokken Dames

Fitness sokken voor dames is gelet op de manier hoe de voet anders is dan die van de algemene voet, de voet is smaller en vaak iets kleiner en iets verfijnder daarom heeft de dames variant van de fitness sokken ook juist daar op functies die jou voet beter maken, zo behaal jij de fitness doelen, droge voeten en voor met passie!

Constructie Fitness sokken

Maximaal comfort door de verschillende elementen, denk aan het board dat extra comfortabel is gemaakt, dankzij het gebruik van elastaan is de fit van de fitness sok gegarandeerd hij vervormd goed naar de vorm van je voet, daardoor kun jij altijd knallen in de gym. De stof van de fitness sokken zijn gemaakt met het drogen van de voeten in gedachten dat betekent dat de stof snel vocht kan afvoeren waardoor hij snel je voeten droog houd maar ook zelf snel weer droog is. Zo kun jij jezelf tot een hoger niveau tillen. Goede ademing van je schoenen en je sokken spelen een cruciale rol in het bereiken van je doelen dankzij de honingraatstructuur is dit het geval met de sok, gekoelde voet is een voet die minder snel moet wordt! Als laatste onderdeel is er nagedacht over hoe de sok zelf is gemaakt, in de stof zitten reflecterende delen verweven waardoor jij beter zichtbaar bent als het wat donkerder wordt. De sok is op verschillende punten dikker gemaakt zodat jij geen last kan krijgen van je voeten. Dit is gedaan in de hak en het teenstuk van de sok, bij de tenen is geen naad te ontdekken, de sok is zo gemaakt dat jij hier geen last van zult krijgen!

Heb je vragen over Fitness sokken?

Neem contact met ons op zodat wij jou vragen kunnen beantwoorden, je kunt ons bereiken via de livechat, via de mail en via de telefoon, dan neemt een collega de telefoon op en helpt je graag op weg met al je vragen over de fitness sokken!