• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Fietssokken

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

33 Artikel(en)

Fietssokken

De fietssok is de sok die je nodig hebt als je gaat fietsen. Krijg je snel last van je schoenen of heb je zweterige voeten na het fietsen, dat zijn symptomen van het gebruik van katoenen sokken, katoenen sokken zijn geweldig voor in gewone schoenen, maar ga je intensiever fietsen en heb je speciale schoenen dan kan het zijn dat het je tegen gaat werken. Daarom hebben wij speciale fietssokken, verdikt op speciale plaatsen zodat je veel minder last hebt van je voeten en het type materiaal dat gebruikt wordt zorgt voor passief gekoelde voeten. Als je een fanatieke fietser bent dan kun je eigenlijk niet zonder goede fietssokken. Heb je het snel koud tijdens het fietsen dan kan een thermoset een goede oplossing zijn.

Voor wie zijn fietssokken ontwikkeld

De fietssokken zijn ontwikkeld voor iedereen die graag fietst, dat betekent dat fietssokken ook goed als wielrensokken gebruikt kunnen worden. Ook tijdens het wielren wil je goede sokken hebben die je voeten koelen zodat jij de kilometers kan maken die je graag maakt. Racefiets Sokken zijn gelijk aan wielrensokken, daarom kun je de fietssokken met een gerust hart aantrekken. Met de fiets sokken kun jij alle omstandigheden aan, tijd om je persoonlijk record te verbreken. Voor de Wieler die herensokken nodig heeft, ben je bij Modemania aan het juiste adres. Wij hebben zo wel wielersokken hoog als in een lage snit, in twee prachtige kleuren zo is er altijd wel een wieler sokken te vinden die je nodig hebt. De wielersokken zijn ook zeer geschikt als MTB Sokken, de sokken hebben reflecterende stof verweven waardoor je ook goed zichtbaar blijft wanneer je door de bossen crost. De Mountainbike sokken zijn naadloos gemaakt dus je hebt geen last van naden die in de weg kunnen gaan zitten als je aan het fietsen bent.

Fietssokken heren

De fietssokken zijn gemaakt voor elke voet dus ook voor jouw heren voet, de fiets sokken zijn zo gemaakt dat het contact met de schoen optimaal is, er is extra aandacht uitgaan aan een diepe hiel en het wreefstuk is elastisch waardoor ook het schoen contact wordt verbeterd.

Fietssokken Dames

Ook voor de dames geldt onze fietssokken zijn gemaakt voor elke voet, wel is gelet op de constructie van de sok zoals de honinggraad structuur zodat de sokken ademen en goed zijn in het transporteren van vocht.

Hoge fietssokken

Wij hebben hoge fietssokken in huis om jouw comfortabel te laten fietsen ondanks de omstandigheden, of je nu met een kortere broek fietst en langere sokken wilt of omdat je hogere schoenen hebt en graag ook daar de drukpunten van wilt verminderen, dankzij de hoge snit kan je deze sokken dus altijd gebruiken. De lange fietssokken zijn de oplossing als je graag het hogere sokken fiets het heeft dezelfde voordelen als de lager variant.

Hippe Fietssokken

In ons assortiment wielersokken hebben wij sokken die met leuke kleuren bedekt zijn, dit is niet zomaar gedaan elke kleur heeft een bepaalde functie. Maar hierdoor krijgt het ook een hippe uitstraling, de fietssokken in het wit vallen het meest op! 

Wij willen je vragen over fietssokken beantwoorden

Heb je vragen of opmerkingen over de wielersokken/fietssokken? Neem dan contact op! Onze medewerkers zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt je vragen kwijt via de mail, via de Live Chat of telefonisch. Dan neemt een medewerker de telefoon op en helpt je er doorheen.