• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Sloggi

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sloggies

Zonder een setje Sloggies is de garderobekast niet compleet. Sloggies zitten namelijk heerlijk en zorgen er daarnaast voor dat uw lichaam nét wat beter uitkomt. Dit is omdat de Sloggies niet alleen mooi om uw lichaam sluiten, maar ook voldoende ondersteuning bieden op de benodigde plekken. Dit gebeurt uiteraard zonder u het gevoel te geven dat de Sloggies heel strak zitten. Voor wie graag wel wat strakkere Sloggies draagt is er ook corrigerend ondergoed. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen over de strakke jurkje of favoriete shirt.

Sloggies: langdurig comfortabel

Zoals gezegd zitten Sloggies heerlijk, maar hoe komt dat dan precies vraagt u zich misschien af? Het geheim zit in de combinatie van kwaliteitsstoffen en een perfecte pasvorm. Het ondergoed van Sloggi is gemaakt van materiaal dat zacht is voor uw lichaam en daarnaast elastisch is. Hierdoor heeft u geen last snijdende randjes in uw benen en geeft het ondergoed toch voldoende steun. Het fijne is dat deze kwaliteit ook langdurig behouden blijft. Zo heeft u was na was plezier van uw favoriete Sloggi ondergoed.

Sloggies: hoe heeft u ooit zonder gekund?

Als u eenmaal Sloggies gedragen heeft zult u zich waarschijnlijk afvragen hoe u het ooit zonder heeft gedaan. Het ondergoed van Sloggi is naast comfortabel namelijk ontzettend veelzijdig. Zo stellen de Sloggi boxershorts heren als sinds lange tijd tevreden en is er ook op het gebied van dames ondergoed genoeg keuze. De Sloggies voor mannen zijn er zowel met als zonder pijpjes en ook voor vrouwen variëren de modellen, van strings tot shorts. De Sloggies zijn verkrijgbaar in basic kleuren als zwart, grijs en wit, maar u kunt bij Sloggi ook kiezen voor een huidkleurig exemplaar. Dit is ideaal voor de zomerse dagen waarop u bijvoorbeeld een witte broek draagt.

Uw Sloggies bestellen bij Modemania

Het kopen van nieuwe Sloggies was nog nooit zo snel, goedkoop én eenvoudig tegelijkertijd als bij Modemania. Van een mooie basis set tot een bh met kanten details; u vindt voor vrijwel iedere wens een mooie korting. Daarnaast heeft het bestellen van uw Sloggies bij Modemania nog meer voordelen.

  • Laagste prijsgarantie
  • Persoonlijk contact bij eventuele vragen
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Veilig online winkelen
  • Snelle levering

Wat houdt u nog tegen? Bestel snel uw Sloggies via Modemania!