• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Heren Slip

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vul heren slip aan in uw ondergoedlade

Opzoek naar een mooie heren slip? Dan bent u bij Modemania.nl aan het juiste adres. Tegenwoordig is ondermode niet alleen belangrijk voor vrouwen, maar ook voor mannen. Vrouwen dragen lingerie terwijl mannen slips dragen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat een man een heren slip in de ondergoedlade heeft liggen. Een herenslip zit namelijk harstikke comfortabel, dat komt door de pasvorm, maar ook omdat ze goed aansluiten op het mannelijke lichaam. Gewend om boxershorts of ander soort mannenondergoed te dragen? Dan raden wij aan om toch een keer een heren slip te proberen. Draagt u al regelmatig heren slip? Dan raden wij aan om na een tijdje uw oude te vervangen. Bekijk het assortiment op Modemania.nl!

Heren slip in vergelijking met ander mannenondergoed

Heren slip zijn in vergelijking met ander mannenondergoed wat hoger uitgesneden, ze hebben geen pijpjes. Een heren slip zit strak, niet te strak natuurlijk, en door het gebruik van verschillende materialen zit het uitstekend. Boxershorts hebben daarentegen wel pijpjes en hoeven ook niet persee aan het lichaam aangesloten te zitten. Evengoed kunnen boxershorts net zo lekker zitten als heren slip, maar dat is zeer persoonlijk. De een draagt liever een slip, terwijl de ander liever een boxershort draagt. Heren slip geprobeerd en erachter gekomen dat het niks voor u is? Bekijk dan ons boxershort assortiment!

Wij bieden topkwaliteit!

Als u heren slip of ander mannenondergoed shopt op Modemania.nl, weet u zeker dat het met de kwaliteit goed zit. Modemania.nl biedt enkel A-merken die gebruik maken van de beste materialen. Zo gaat het ondergoed lang mee, ook na vele wasbeurten. Heren slip bestelt u van de merken:

  • Sloggi
  • Puma

Maar in ons totale mannenondergoed assortiment vindt u nog veel meer merken, zoals:

Online de beste merken heren slip bestellen doet u op Modemania.nl!