• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Vinnie-G t-shirts

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Verpakking

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Vinnie-G Basic T-shirt

Modemania heeft het merk Vinnie-G in haar assortiment zitten, het merk is niet mega bekend wat zonde is, het zijn namelijk super zachte Basic T-shirts, in zowel wit als zwart te verkrijgen, zowel in rond als V-hals. In de T-shirts is elastaan verwerkt waardoor het T-shirt mooi mee rekt met elke beweging die je maakt. Handig voor ergens onder of juist gewoon als T-shirt. Het is een zeer goede eerst laag voor wanneer het koud wordt. Een echte aanrader dus.

Vinnie-G Basic T-shirts Zwart

Basic T-shirts in het zwart, de Vinnie-G T-shirts hebben wij in het zwart, een mooie effen kleur, wederom met elastaan in de stof verwerkt. Het zwart is ook echt mooi en donker zwart. De kleur blijft goed zitten na het wassen. Daarom is het een ideaal ondershirt om als basis te gebruiken wanneer je een donker overhemd aan hebt of gewoon een T-shirt nodig hebt die jij wilt!

Vinnie-G Basic T-shirts Wit

De Vinnie-G in Basic T-shirt Wit, is ook een mooi basic T-shirt, handig voor onder alles. Daarom raden wij de Vinnie-G T-shirts aan, het is niet alleen kwalitatief te vergelijken met Puma T-shirts, maar de prijs is veel aantrekkelijker. Wie wil dit nou niet?

Waarom Vinnie-G

Vinnie-G is een merk dat kwaliteit boven aan zet, maar ook betaalbaarheid, het merk scoort dus ontzettend hoog op prijs kwaliteit. Vinnie-G heeft niet alleen maar T-shirts. Vinnie-G staat zelf bekend om haar Boxershorts. Die even kwalitatief zijn als Puma Boxershorts bijvoorbeeld, maar dan voor een zachtere prijs.

Multipacks Vinnie-G

De Vinnie-G Basic T-shirts zijn ook beschikbaar in Multipacks dat betekent voordeel op voordeel, het is namelijk zo dat jij meer T-shirts krijgt voor minder. Zo licht je kledingkast direct weer vol met hoge kwaliteit T-shirt waar jij van kan genieten.

Neem Contact op als je vragen hebt over Vinnie-G T-shirts

Als je vragen of opmerkingen hebt dan kun je ons altijd bereiken, wij zijn te bereiken op verschillende manieren, denk aan de live chat, mail en de telefoon. Via de live chat beantwoordt een collega jouw vragen zo snel mogelijk, via de mail is ons doel om binnen 36 uur te beantwoorden binnen kantoortijden. Ook is het tijdens de kantooruren mogelijk om ons te bellen, dan neemt een collega de telefoon op en helpt je graag door je vragen over de Vinnie-G T-shirts.