• Deskundig advies
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering

Slippers

Geslacht
Merk
Maat
Model
Prijs
Kleur

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

13 Artikel(en)

Slippers

Badslippers zijn natuurlijk essentiële musthaves voor de zomer, maar ze zijn ook erg handig in gebruik tijdens de wintermaanden! Het gebruik van slippers is namelijk ten zeerste aan te raden wanneer er gedoucht wordt in een openbare ruimte, of wanneer je bijvoorbeeld in een openbaar zwembad loopt. De kans op bijvoorbeeld voetschimmel is hier erg hoog, en dit wil jij natuurlijk niet oplopen! Om deze redenen is het gebruik van slippers ten zeerste aan te raden!

Badslippers

Badslippers zorgen ervoor dat de hygiëne gewaarborgd wordt in een openbare ruimte, en zorgen er ook voor dat je niet snel uitglijdt. Het dragen van slippers draagt dus ook bij aan je eigen veiligheid! Bij ModeMania.nl hebben wij verschillende soorten badslippers van het merk XQ Footwear. Dit merk heeft verschillende soorten badslippers die gemaakt zijn van effen kleuren, maar ook met leuke patronen zoals een Luipaard print! Wil jij graag je gehele zomerse/zwemoutfit compleet maken? Bekijk dan ook eens ons aanbod van Vinnie-G zwembroeken of Puma zwembroeken.

Teenslippers zijn het soort badslippers dat je meteen laat denken aan de zomer; iedereen kent de beelden wel van de Spaanse Costa del Sol, vol met handdoeken en teenslippers. De slippers op deze beelden zijn echter vaak van één kleur. Zie dan je badslippers maar eens terug te vinden! Om deze reden hebben wij van ModeMania.nl ervoor gekozen om enkel XQ Footwear teenslippers in ons assortiment te behouden. Deze slippers zijn namelijk gemaakt van een hoge kwaliteit materialen en bevatten vrijwel allemaal een unieke kleurencombinatie/patroon, waardoor jij je slippers altijd zult terugvinden!

slippers kopen

Wil jij graag een paar slippers kopen? Of wil jij graag een uniek paar slippers met een leuk patroon aan jouw schoenencollectie toevoegen? Dan ben jij bij ModeMania.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope teenslippers in ons assortiment. Wij houden onze prijzen graag blijvend laag voor onze klanten! Bij ModeMania is het altijd sale; bestel nu jouw goedkope teenslippers op ModeMania.nl!